Opdrachtgevers

Eenvoudig en snel freelance jobs plaatsen - Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Wij verbinden u via FreelanceClan.

Zoekt u een freelancer, contractor of managment professional? Wilt u bovendien volledig gratis een freelance job plaatsen op ons platform? Dat kan … Registreer u vandaag nog!

Ondernemers, bedrijfsleiders, HR professionals en recruiters hebben soms nood om een tijdelijke of zeer gespecialiseerde medewerker aan te trekken.

Bij FreelanceClan hebben opdrachtgevers de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de ideale kandidaat te vinden. Het is VOLLEDIG GRATIS voor opdrachtgevers. Geen vergoeding voor het plaatsen van een opdracht, geen vergoeding voor het vinden van de ideale kandidaat. FreelanceClan werkt geheel vrijblijvend.

Opdrachtgevers kunnen ongelimiteerd freelance jobs, freelance opdrachten en interimopdrachten plaatsen én beheren in één portaal. U beslist zelf, zonder onze inmenging, wat u juist nodig hebt en plaatst de freelance job. Er is steeds rechtstreeks contact met potentiële opdrachtnemers zonder tussenkomst van FreelanceClan.

Nadien selecteert u uit de verschillende reacties de geschikte kandidaat en plaats de job op inactief.

Doordat freelancers voor tal van opdrachtgevers verschillende jobs uitvoeren, beschikken ze over veelzijdige en waardevolle kennis en ervaring. Ze zijn gemotiveerd en zelfstandig. Hun werk dient in het oog te springen tussen de concurrentie, ze zijn verantwoordelijk voor hun eigen imago.

U kiest het profiel dat het beste aanleunt bij uw wensen en zet deze kandidaat aan de slag. FreelanceClan mengt zicht niet in de debatten tussen opdrachtgever en uitvoerder. Jullie communiceren rechtstreeks over freelance job, deadline, tarieven.. Registreer gratis en overtuig uzelf!

Heeft u een opmerking, tip of suggestie om FreelanceClan nog beter te maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Freelancers - gratis freelance jobs in België
Opdrachtgevers registratie
Hoe registreren? Maak in minder dan 20 seconden een account aan en post uw eerste freelance job.